Intercomp Global Services запустила нову послугу в Україні: Аналіз ділянки «Розрахунок заробітної плати» (Payroll Compliance Analysis)

Intercomp Global Services Україна, найбільший провайдер послуг з аутсорсингу фінансових і кадрових процесів в СНД, оголосила про запуск нової послуги в Україні: Аналіз ділянки «Розрахунок заробітної плати» (Payroll Compliance Analysis). Даний сервіс допоможе керівникам отримати об'єктивну інформацію про стан процесу розрахунку заробітної плати в компанії.

Маючи 18 річний досвід роботи в галузі розрахунку заробітної плати на ринку СНД, Intercomp Global Services володіє унікальним досвідом і експертизою в цьому напрямку. Нова послуга Payroll Compliance Analysis націлена на комплексний аналіз стану розрахунку заробітної плати компанії-клієнта, виявлення можливих розбіжностей з вимогами чинного законодавства та розробку рекомендацій щодо зниження витрат підприємства на фонд оплати праці. Фахівці Intercomp Global Services удосконалять існуючі або побудують принципово нові бізнес-процеси, які допоможуть підвищити конкурентоспроможність і прибутковість бізнесу компаній-клієнтів.

«Дуже часто в нашій практиці ми стикаємось з тим, що компанії не аналізують існуючі бізнес-процеси і, тим більше, не вдосконалюють їх. Процесу розрахунку заробітної плати часто не приділяється належна увага - співробітники відділу бухгалтерії працюють за принципом «так у нас прийнято», передають один одному у спадок помилки в нарахуваннях і утриманнях і не застосовують кращий досвід в області оптимізації витрат на фонд оплати праці. Нова послуга Payroll Compliance Analysis - це унікальна можливість для керівників українських компаній перевірити коректність процесу розрахунку заробітної плати на підприємстві, а також разом з об'єктивною оцінкою про поточний стан справ отримати професійну консультаційну підтримку в області аналізу, оптимізації бізнес-процесів і витрат на персонал. Як експерти саме в галузі розрахунку заробітної плати ми із задоволенням поділимося нашим досвідом у цій сфері», - коментує Даніїл Шаш, Генеральний директор Intercomp Global Services Україна.

У процесі надання послуги Payroll Compliance Analysis фахівці Intercomp Global Services вивчають первинні документи, що підтверджують розрахункові операції, аналізують відповідність розрахункових даних з даними первинних документів, дотримання розрахункової дисципліни, відповідність корпоративних політик нормам чинного законодавства і ряд інших аспектів, які мають пряме відношення до оплати праці спеціалістів підприємства.

За підсумками Payroll Compliance Analysis Intercomp Global Services надає клієнтам комплексний звіт про стан розрахунку заробітної плати, який містить: аналіз поточного процесу розрахунку, бібліотеку існуючих нарахувань і утримань, протокол виявлених невідповідностей, а також рекомендації щодо уніфікації та оптимізації системи розрахунку оплати праці. За результатами звіту клієнти зможуть виправити виявлені невідповідності та реалізувати отримані рекомендації щодо оптимізації процесу розрахунку заробітної плати власними ресурсами або скористатися послугами спеціалістів Intercomp Global Services. Також проведений аналіз може бути підготовчим етапом до переведення функції по розрахунку заробітної плати на аутсорсинг.