Призначення на глобальном та регіональном рівнях компанії Intercomp Global Services

Компанія Intercomp Global Services, провідний міжнародний провайдер послуг аутсорсингу бізнес-процесів, оголосила про призначення Люка Боссара на посаду Президента компанії і Андреаса Романоса на посаду Генерального Директора по Росії і СНД.

Люк Боссар
Президент

Андреас Романос
Директор по СНД

На своїх нових позиціях Люк Боссар, Президент Intercomp Global Services, і Андреас Романос, Генеральний Директор Intercomp Global Services по Росії і СНД відповідатимуть за подальший розвиток компанії і зосередяться на зміцненні лідерських позицій Intercomp Global Services як на локальних ринках, так і на глобальному рівні.

Люк Боссар, Президент Intercomp Global Services, має значний практичний досвід роботи на керівних посадах у сфері аутсорсингу бізнес-процесів. Люк Боссар очолював з моменту створення аутсорсингову компанію Arinso International, потім, після злиття з компанією Northgate, був Першим Віце-президентом компанії Northgate arinso, яка входить в першу трійку світових лідерів в області кадрового аутсорсингу і розрахунку заробітної плати. До цього Люк Боссар працював на провідних позиціях в таких компаніях як KPMG, ABO Consulting і Unilever.

Глибокі знання Люка Боссара в області аутсорсинга кадрових і фінансових процесів у поєднанні з багаторічним досвідом роботи в різних країнах, внесуть істотний внесок до розвитку діяльності компанії Intercomp Global Services на міжнародному ринку.

Андреас Романос, Генеральний директор Intercomp Global Services по Росії і СНД має більш ніж 15-річний досвід роботи в області управління і розвитку бізнесу російських підрозділів найбільших міжнародних організацій. Андреас займав провідні позиції в таких компаніях як Henkel International і Eaton Corporation. Також протягом декількох років Андреас Романос очолював російський підрозділ Асоціації Європейського Бізнесу (Association of European Businesses / AEB), що представляє інтереси європейських компаній, що ведуть бізнес в Росії.

Росія і країни СНД є ключовими регіонами для Intercomp Global Services. Призначення Генеральним Директором по Росії і СНД Андреаса Романоса, який має налагоджені зв'язки серед російського бізнес-співтовариства, розуміє локальну специфіку і міжнародні стандарти бізнесу, безумовно, сприятиме зміцненню іміджу і розширенню бізнесу компанії Intercomp Global Services на території СНД.

"Ми раді, що до нашої керівної команди приєдналися Люк Боссар та Андреас Романос. Ми високо цінуємо їх практичний досвід, експертні знання і лідерські якості. Володіючи базою лояльних клієнтів в багатьох країнах світу і кращою в своїй області командою професіоналів, ми повністю орієнтовані на успішне продовження зростання нашої компанії."
Майкл Рамке
Інвестор і Член ради директорів