Компанія Intercomp Global Services успішно пройшла аудит SAS70 тип II

Компанія Intercomp Global Services, найбільший провайдер послуг з розрахунку заробітної плати отримала висновок про успішне проходження аудиту за стандартом SAS70 II типу, який був реалізований американською компанією AuditOne Inc.

Проходження аудиту за стандартом SAS70 було запланованим кроком з боку керівництва Intercomp Global Services для отримання експертної оцінки рівня управління ризиками, ефективності системи внутрішнього контролю і рівня надійності послуг, що надаються.

Висновок аудиторів за стандартом SAS70 є незалежним свідченням того, що компанія Intercomp Global Services адекватно управляє ризиками, а рівень надання послуг відповідає кращим світовим практикам. Даний висновок – важливий чинник для існуючих і потенційних партнерів компанії, оскільки підтверджує, що Intercomp Global Services приділяє належну увагу обробці даних своїх клієнтів. Для надання послуг з розрахунку заробітної плати забезпечення високого рівня збереження конфіденційності інформації є необхідною умовою.

«Ми пишаємося тим, що успішно пройшли аудит за стандартом SAS70. Ми отримали об'єктивний доказ того, що наші процеси і процедури внутрішнього контролю відповідають вимогам стандартів, що пред'являються до аутсорсинговим компаній міжнародного рівня», - коментує Девід Джонсон-Вуаррас, віце-президент з Розробок і Технологій компанії Intercomp Global Services.