INTERCOMP УКРАЇНА – УЧАСНИК БІЗНЕС-ЗУСТРІЧІ ЄВРОПЕЙСКОЇ БІЗНЕС АСОЦІАЦІЇ «GLOBAL OUTLOOK: UKRAINE'S BUSINESS CLIMATE»

13 вересня 2017 року у м.Києві відбулася бізнес-зустріч для членів Європейської Бізнес Асоціації «GLOBAL OUTLOOK: UKRAINE'S BUSINESS CLIMATE». Анастасія Чернишова, Менеджер з маркетингу Intercomp Україна, брала участь у заході.

Global Outlook: Ukraine's Business Climat

Традиційно новий бізнес-сезон розпочався з обговорення інвестиційного клімату України Членами Правління Європейської Бізнес Асоціації та бізнес-спільнотою під час заходу EBA Global Outlook. Учасники почули економічні прогнози та настрої ключових інвесторів у контексті глобальних макроекономічних тенденцій на другу половину 2017 року та початок 2018 року, а також поділилися своїм баченням бізнес-клімату в Україні у 2018 році.

Напередодні старту активного осіннього бізнес-сезону, Асоціація проводить дослідження EBA Business Forecast 2018 або Економічні настрої 2018, яке включає як оцінки розвитку власного бізнесу, так і бачення майбутнього компанії у 2018 році на тлі глобальних економічних тенденцій. Присутні на бізнес-зустрічі ознайомилися з результатами дослідження EBA Business Forecast 2018.

З детальною інформацією про захід та основними висновками дослідження можна ознайомитися на сайті Асоціації.